Tips för att nå kundnöjdhet inom factoring för snickeri

Posted by on


Inom fastighetsförvaltning så vill man vara riktigt serviceminded och är man inte det så är det inte säkert att man kommer att tillfredsställa de som är involverade inom fastigheten. Att prata med alla inblandade och ha en god kommunikation för snickeri är en stor fördel och här ska vi prata om andra tips som kommer öka nöjdheten med din fastighetsförvaltning hos dina kunder.

Att upprätta en god handlingsplan för ditt snickeri
Att inte ha en handlingsplan inom fastighetsförvaltning är som att åka båt utan karta, det är lätt att komma bort i havet. Inom fastighetsförvaltning så finns det oändliga uppgifter med en fastighet och det kan utan en handlingsplan kännas lätt att komma bort bland alla uppgifter. Om man inte har en bra arbetsstruktur så kommer det bli projekt och uppgifter inom er fastighetsförvaltning som inte blir gjorda och det kommer märkas då ni kommer börja få in klagomål från folk som bor eller arbetar på platsen.

Ha alltid en att göra lista som du går igenom varje dag i ditt arbete och skriv upp minsta lilla saker på den, det kan även vara en sådan liten grej som att knacka på hos gamla Greta för att se om hon behöver hjälp med något inom husets fastighetsförvaltning, eller att ta bort den fula blomman som har vissnat i en trappuppgång. Alla dessa minimala saker kommer att bli som en stor grej som ni kommer att bli utvärderade efter i er fastighetsförvaltning.

Att göra alla delaktiga och stämma av ofta
Att skapa ett motiverat team runt om sig inom sin fastighetsförvaltning gör man genom att bry sig om dom. Ett samtal till en kollega för att bara höra hur hen mår eller hur det går, engagera alla i det projekt ni håller på med och få dom att känna att dom kan dela allt med dig. Att inte vara dömande utan mer förstående, ödmjuk och öppen kommer att göra att ditt team kommer vilja göra dig nöjd inom er fastighetsförvaltning. Om man har en engagerad chef som är trevlig och ambitiös kommer skapa likasinnade kollegor.

Var tydlig med dina förväntningar
Att driva på alla projekt man har på gång inom sin fastighetsförvaltning är väldigt viktigt. Det är kostsamt och tidsödslande att ha massa oavslutade projekt. Man börjar något och sen så försöker man avsluta det så fort det går för man vet aldrig när nästa grej kommer och om det står massa påbörjade projekt så kommer kunderna att tycka att det är rörigt vid deras boende. När man också pratar med dom som jobbar för en inom sin fastighetsförvaltning så visa tydligt vad du vill att dom klarar av inom en viss tidsram, var så tydlig som du kan med vad du förväntar dig av dom så att det händer när du vill. Då kommer också kunderna se att det faktiskt händer saker och att ni går framåt.